Rondleidingen

Rondleidingen met proeverij

Wij vertellen u alles over het stookproces en wij trachten ook altijd de ketel op te stoken tijdens een rondleiding. Na het verhaal en een ‘kijkje in de keuken’ is er tijd om een aantal Eaux de Vie en andere dranken van Stokerij Lubberhuizen te proeven. Dit doen wij aan een lange tafel onder de enorme kastanjebomen buiten of, bij slecht weer, in het gezellige proeflokaal, het voormalige oude schooltje van Varik, vlak naast de stokerij.

Nu in Corona-tijd houden wij ons natuurlijk aan de regels.

• Standaard rondleiding met proeverij
Vanaf oktober elke eerste en derde zaterdag van de maand

Graag ontvangen wij u en uw gezelschap van minimaal 8 personen voor een interessante rondleiding met uitgebreide proeverij. (Kleinere groepjes graag even mailen om te overleggen, eventueel kunnen wij wat groepjes samenvoegen.)

Standaard rondleidingen plannen wij over het algemeen op de eerste en derde zaterdag van de maand. (Mail ons voor andere data.) We starten om 14:00 uur en de rondleidingen duren ongeveer anderhalf uur, inclusief de proeverij.
De kosten bedragen € 17,50 per persoon.

Graag vooraf aanmelden via bezoek@stokerijlubberhuizen.nl

Mail ons ook als u met een eigen groepje op een andere dag of tijd zou willen komen, dan kunnen wij iets organiseren.

• Uitgebreide proeverij
Met pairings van Eau de Vie met Oudwijker kaas

Voor groepen vanaf 8 personen.
Rondleiding en proeverij met speciaal voor ons gemaakte pairings van onze Eaux de Vie met de lekkerste bijpassende Oudwijker kazen, stokbrood etc.
De kosten bedragen vanaf € 27,50 per persoon. Geheel naar eigen wens in te richten qua datum, tijd en duur. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.

Aanmelden voor uitgebreide proeverijen graag via bezoek@stokerijlubberhuizen.nl

Foto: Betuwse Fruitshop