Rondleidingen

Rondleidingen met proeverij

Kom kijken en proeven!
Nu het eindelijk weer lente is valt er de komende tijd weer veel te zien en te proeven op onze stokerij! De aanmeldingen voor de rondleidingen (inclusief proeverij) op de eerste zaterdagen van de maand stromen gelukkig al weer binnen. Ook neemt het aantal aanvragen voor een privérondleiding of een uitgebreide rondleiding (inclusief een bijzondere proeverij van onze Eaux de Vie en kazen van Oudwijker) weer toe.


Wij vertellen u alles over het stookproces en wij trachten ook altijd de ketel op te stoken tijdens een rondleiding. Na het verhaal en een ‘kijkje in de keuken’ is er tijd om een aantal Eaux de Vie en andere dranken van Stokerij Lubberhuizen te proeven. Dit doen wij aan een lange tafel onder de enorme kastanjebomen buiten of, bij slecht weer, in het gezellige proeflokaal, het voormalige oude schooltje van Varik, vlak naast de stokerij.

Na afloop van een rondleiding en tijdens de Open Dagen is onze slijterij geopend. Uw favoriete Eau de Vie, jenever of likeur kunt u dus ter plekke aanschaffen en mee naar huis nemen!
Voor alle rondleidingen geldt: graag van tevoren aanmelden of aanvragen via bezoek@stokerijlubberhuizen. De Open Dagen kunnen gewoon spontaan bezocht worden.

• Standaard rondleiding met proeverij
Elke eerste zaterdag van de maand

LET OP! zaterdag 2 maart vervalt. Eerste rondleiding is zaterdag 6 april

Graag ontvangen wij u en uw gezelschap voor een interessante rondleiding met uitgebreide proeverij. De rondleiding met proeverij gaat door als wij ten minste 8 inschrijvingen binnen hebben. Bij minder inschrijvingen kan het zijn dat we de rondleiding in overleg doorschuiven naar een maand later. Maximaal 15 deelnemers per rondleiding.

Standaard rondleidingen plannen wij over het algemeen op de eerste zaterdag van de maand. We starten om 14:00 uur en de rondleidingen duren ongeveer anderhalf uur, inclusief de proeverij.
De kosten bedragen € 17,50 per persoon.

Graag vooraf aanmelden via bezoek@stokerijlubberhuizen.nl

Mail ons als u met een eigen groepje op een andere dag of tijd zou willen komen, dan kunnen wij iets organiseren.
Let op, rondleidingen met proeverij kunnen alleen op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag plaatsvinden.

• Uitgebreide proeverij
Met pairings van Eau de Vie met Oudwijker kaas

Voor groepen vanaf 8 personen.
Rondleiding en proeverij met speciaal voor ons gemaakte pairings van onze Eaux de Vie met de lekkerste bijpassende Oudwijker kazen, stokbrood etc.
De kosten bedragen vanaf € 27,50 per persoon. Geheel naar eigen wens in te richten qua datum, tijd en duur. Prijzen en mogelijkheden op aanvraag.
Let op, rondleidingen met proeverij kunnen alleen op vrijdag, zaterdag, zondag of maandag plaatsvinden.

Aanmelden voor uitgebreide proeverijen graag via bezoek@stokerijlubberhuizen.nl

Foto: Betuwse Fruitshop