In de pers

Uit: De proefkeuken

Op televisie

• De smaak van Joël
Joël Broekaert bezoekt de stokerij. (Klik hier om de uitzending te zien, ons item begint bij 12 minuur 30)

• De proefkeuken
Amusante en informatieve uitzending over het maken van alcohol uit fruit. (Klik hier om de uitzending te zien)

• Koken met van Boven
Yvette van Boven bezoekt de stokerij op de stokerij. (Klik hier om de uitzending te zien)

• Melk & Honing
Prachtige uitzending over het ambachtelijke stookproces. (Klik hier om de uitzending te zien)

In de pers

• Marjoleine de Vos, NRC Handelsblad:
‘Lekkerder Eau de Vie kan er op de wereld niet bestaan’

• Nicolaas Klei:
“De intens zuivere pure prijswinnende Eaux de Vie die de heren Lubberhuizen stoken…”

• De Telegraaf:
“Beste Borrel uit de Betuwe – een smaakstrelende Eau de Vie”

• Elle Eten:
“Want is de Eau de Vie van conference peren al verbazingwekkend zacht en geurig, bij die van frambozen word je met één klein slokje overrompeld door smaak en geur.”

• Het Financiële Dagblad:
“Sinds kort hebben we een Nederlandse Eau de Vie. Stokerij Lubberhuizen uit de Betuwe. Ze stoken van vers geplukt fruit volmaakte Eau de Vie.
Een echt digestief wordt gemaakt door een echte distillateur, die zelf zijn eigen alcohol maakt.”

• Misset Horeca:
“Betuwse stokers van Eau de Vie zoeken meer liefhebbers.”
Uitgebreid artikel over het ambachtelijke stookproces. (Lees hier het artikel)