In de pers
• Marjoleine de Vos, NRC Handelsblad:
‘Lekkerder Eau-de-vie kan er op de wereld niet bestaan’
• Nicolaas Klei:
‘De intens zuivere pure prijswinnende eaux-de-vie die de heren Lubberhuizen en Raaff stoken…’
• De Telegraaf:
‘Beste Borrel uit de Betuwe – een smaakstrelende eau-de-vie’
• Elle Eten:
‘Want is de eau-de-vie van conference peren al verbazingwekkend zacht en geurig, bij die van frambozen word je met één klein slokje overrompeld door smaak en geur.’
• Het Financiële Dagblad:
‘Sinds kort hebben we een Nederlandse eau de vie. Lubberhuizen & Raaff. Uit de Betuwe. Ze stoken van vers geplukt fruit volmaakte eau-de- vie….Een echt digestief wordt gemaakt door een echte distillateur, die zelf zijn eigen alcohol maakt.’
• Misset Horeca:
‘Betuwse stokers van eau-de-vie zoeken meer liefhebbers.’
Uitgebreid artikel over het ambachtelijke stookproces. (Lees hier het artikel)
Op televisie
• De smaak van Joël
Joël Broekaert bezoekt de stokerij. (Klik hier om de uitzending te zien, ons item begint bij 12 minuur 30)
• De proefkeuken
Amusante en informatieve uitzending over het maken van alcohol uit fruit. (Klik hier om de uitzending te zien)
• Koken met van Boven
Yvette van Boven bezoekt de stokerij op de stokerij. (Klik hier om de uitzending te zien)
• Melk & Honing
Prachtige uitzending over het ambachtelijke stookproces. (Zie hieronder)